Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ





·                  ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου υλοποίησε ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο στις σχέσεις της με τους Δήμους της Περιφέρειας. Ειδικότερα προχώρησε σε ευρύτατη χρηματοδότηση προς τους δήμους, με κριτήριο την ωρίμανση των έργων και όχι μικροπολιτικές πρακτικές του παρελθόντος.

Έτσι χορήγησε σημαντικές πιστώσεις και εκτέλεσε μεγάλα έργα στο δήμο μας όπως: την κατασκευή ενός παιδικού σταθμού, το έργο ομβρίων στην Άνω Γλυφάδα, την κατασκευή της παιδικής χαράς στην Πλατεία Χαρίτων, τις ασφαλτοστρώσεις στο δήμο, την κατασκευή των ραμπών για την προσβασιμότητα των πεζοδρομίων της πόλης, το δίκτυο πυρόσβεσης στη μαρίνα και πολλά άλλα.

Είδατε πουθενά κάποια σχετική ανακοίνωση; Αντίθετα ο απερχόμενος δήμαρχος ακολούθησε μια ανενδοίαστη (και οπωσδήποτε καταδικαστέα) οικειοποίηση όλων των εκτελούμενων ή χρηματοδοτούμενων από την Περιφέρεια Αττικής έργων.
Στα έργα που είχαν δημοπρατηθεί με πολύ υψηλό κόστος από την προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας του κ. Σγουρού (όμβρια και Πλατεία Χαρίτων) έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις και περιορίσθηκε σημαντικά το πολύ μεγάλο κόστους τους. Την ίδια στιγμή στη διοίκηση του δήμου Γλυφάδας κυριάρχησε η αδιαφάνεια, οι αναθέσεις σε ημέτερους και οι πελατειακές σχέσεις που εξέθρεψε το στρεβλό πλειοψηφικό σύστημα με το οποίο έχει αναδειχθεί.

Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ "ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ" ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου