Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Με μεγάλη συμμετοχή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της "Ανατροπής στη Γλυφάδα" με τον Τ. ΤαστάνηΠρομήνυμα νίκης η πολύ μεγάλη συμμετοχή των πολιτών της Γλυφάδας στα εγκαίνια  του εκλογικού κέντρου της «Ανατροπής στη Γλυφάδα»

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ταστάνης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της δημοτικής μας κίνησης που μπορείτε να διαβάσετε στον ιστότοπό μας  http://anatropistiglyfada.blogspot.com/

Ακολούθως παρουσίασε τους 47 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους μας. Παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο συμπολίτης μας Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και οι Βουλευτές Γιάννης Μπαλάφας, Νίκος Ξυδάκης, Απόστολος Καραναστάσης και ο συμπολίτης μας Γιάννης Τσιρώνης με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων που συμμετέχουν ενεργά στον συνδυασμό μας.
Επίσης παραβρέθηκαν υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τη Δύναμη Ζωής.
Ακλούθησε μουσικό πρόγραμμα από τους φίλους Αμαλία Γιαννούλη και Δημήτρη Καρούσο.

Η μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας έδωσε ισχυρό μήνυμα επιτυχίας του συνδυασμού μας.


Φωτογραφίες από τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποίησε απόψε ο συνδυασμός μας «ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Γλυφάδα» στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου