Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 26 ΜΑΙΟΥ 2019


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 26 ΜΑΙΟΥ 2019
Με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα της 26 Μαίου 2019 για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο της Γλυφάδας, θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας, στους συμπολίτες μας που πορεύτηκαν μαζί με την Δημοτική Παράταξη - Ανατροπή στη Γλυφάδα – και με την ψήφο τους τίμησαν την αυτοδιοικητική πρόταση μας για την πόλη μας. 

Ένα ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στις υποψήφιες και στους υποψήφιους μας, καθώς και στα στελέχη της παράταξής μας που συστρατεύτηκαν σ' αυτή τη δύσκολη, μα όμορφη και έντιμη μάχη.
Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε για την παράταξη μας. Ο λαός της Γλυφάδας επέλεξε Δήμαρχο και Δημοτική αρχή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, σεβόμαστε την κρίση του και την επιλογή του.

Την παράταξη μας την ψήφισαν 1643 συμπολίτες μας και εκλέχτηκαν δύο Δημοτικοί σύμβουλοι. Ο επικεφαλής μας Αρχιτέκτονας Μηχανικός Τασος Ταστάνης και ο Δάσκαλος Σταμάτης Σκαμπαρδώνης.
Η συνέχιση του αγώνα μας, όμως δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα των εκλογών.

Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε ενεργοί και μάχιμοι πολίτες σε αυτή την πόλη.

Η Ανατροπή στη Γλυφάδα εδώ και 5 χρόνια, με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θέσεων και αρχών, με συνεχή παρουσία και με σοβαρότητα αντιμετώπισης των προβλημάτων των συμπολιτών μας, έχει αναδειχθεί ως υπεύθυνη αναγκαία και απαραίτητη δημοτική δύναμη. 

Από σήμερα όμως, προχωράμε πιο δυνατά. Θα είμαστε πάντα μπροστά, όπου χρειάζεται ώστε η Γλυφάδα να γίνει μία πόλη της Δημοκρατίας της Διαφάνειας, της Αλληλεγγύης, της Συμμετοχής, των πολιτών.

Μια πόλη με πράσινο, με βιώσιμη κινητικότητα , μια ανθρώπινη πόλη με πραγματικό ενδιαφέρον για τις γειτονίες της.

Η Ανατροπή στη Γλυφάδα θα συνεχίσει με την παρουσία της μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, δίπλα στους συμπολίτες μας να παλεύει και να αγωνίζεται για όλα τα κοινωνικά, πολιτικά, πολεοδομικά, πολιτιστικά ζητήματα όπως έκανε και κάνει εδώ και πολλά χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου