Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ

 


Γλυφάδα 16/11/2020

 

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ

 

Όσο και αν  προσπαθούν να σβήσουν τη φλόγα της αντίστασης, να το συκοφαντήσουν, να το απαξιώσουν από την ακραία άρνηση των γεγονότων ως την αναθεώρηση της ιστορίας, το Πολυτεχνείο μένει φωτεινό ορόσημο στον διαρκή αγώνα για τη δημοκρατία και την ελευθερία, το δίκαιο και τα δικαιώματα, την εδραίωση της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας. Τη μάχη κατά του νεοφασισμού.

Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου παραμένουν άσβεστα και πάντα επίκαιρα στις διεκδικήσεις της νεολαίας και του λαού μας.

Το διαχρονικό αιτούμενο για μια δίκαιη κοινωνία μια κοινωνία της αλληλεγγύης εμπνέει και συγκινεί.

Σήμερα εν μέσω πανδημίας η κυβέρνηση αρνείται να ενδυναμώσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αρνείται να ενισχύσει τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και δεν προέβη σε μέτρα για διασφάλιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στα δημόσια σχολεία. Για να καλύψει την πολιτική της κατρακυλά και σε απόπειρα κλιμάκωσης της όξυνσης, μιας τεχνητής έντασης με αφορμή τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Δεν θα πέσουμε στην παγίδα να θέσουμε το ένα μας δικαίωμα ενάντια στο άλλο. Την προάσπιση της υγείας ενάντια στη δημοκρατία.  Με συμβολικές πράξεις θα τιμήσουμε την 17η Νοέμβρη του ’73.

Γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ενισχύσει το ΕΣΥ, γιατί αυτή είναι η ιδεολογία της και πρέπει να οργανωθεί η αλληλεγγύη για να προστατευθεί ο λαός μας.

Γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση θέλει να περιορίσει τη δημοκρατία γιατί την φοβάται. Οι πράξεις της το αποδεικνύουν.

Γι’ αυτό ο αγώνας μας  για Υγεία, Παιδεία, Δημοκρατία θα είναι συνεχής και ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.

 

 

"ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ"

Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία

http://anatropistiglyfada.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/AnatropiGlyfada/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου