Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

Δήλωση του Τάσου Ταστάνη Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας για το άνοιγμα των σχολείων

 


Δήλωση του Τάσου Ταστάνη για το άνοιγμα των σχολείων

 

Με τα πισωγυρίσματα της κυβέρνησης άνοιξαν πάλι τα δημοτικά σχολεία στις 11/1. Επιμένουμε και απαιτούμε επαναλαμβανόμενα τεστ στο εκπαιδευτικό προσωπικό και στους μαθητές ιδιαίτερα σε όσους έρχονται σε επαφή με ευπαθείς ομάδες. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε άμεσους διορισμούς εκπαιδευτικών ώστε να μειωθούν οι μαθητές ανά τμήμα. Κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των εκπαιδευτικών και των εργαζόμενων στη σχολική κοινότητα. Να αναλάβει το Κέντρο Υγείας της Γλυφάδας συντονιστικό ρόλο στην καταπολέμηση του covid – 19.  Να δημιουργηθεί επιτέλους το παράρτημα του κέντρου Υγείας στην Τερψιθέα! Ποιες οι ενέργειες του Δήμου;

Είναι τεράστια η ευθύνη της Δημοτικής Αρχής που περιορίζεται στο να επιχαίρει που οι μάσκες έφθασαν στα σχολεία πέντε μήνες μετά την έναρξη του σχολείου και δεν έχει προβεί σε καμιά ενέργεια πίεσης για την αναγκαία αύξηση του εκπαιδευτικού προσωπικού και την αραίωση των τάξεων.

Συνεχίζουμε και επιμένουμε ότι η μόνη απάντηση στην πανδημία είναι η ενίσχυση και η υπεράσπιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Γλυφάδα 13/1/2021

 

"ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ"
 http://anatropistiglyfada.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/AnatropiGlyfada/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου