Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ


Δελτίο Τύπου
                                                                                                Γλυφάδα 25/2/2018

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κοπή πίττας της δημοτικής μας κίνησης σήμερα το βράδυ στο ΚΑΠΗ της οδού Β.Ηπείρου στην Τερψιθέα.

Ο Δημοτικός Συμβουλος και επικεφαλής της παράταξης  Τάσος Ταστάνης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους στην εκδήλωση και αναφέρθηκε στην ανάγκη να ενσκύψουμε στα ουσιώδη προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες.
Η ανάδειξη και η προώθηση λύσεων στα σοβαρά  ζητήματα που απασχολούν τους Γλυφαδιώτες είναι στην προτεραιότητα της δημοτικής μας κίνησης είτε αυτό αφορά θέματα περιβάλλοντος και ελεύθερων χώρων είτε ποιότητας ζωής και κοινωνικής πολιτικής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η βουλευτής και πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου και Παραγωγής της Ελληνικής Βουλής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Μαρία Νερούτσου, το μέλος των Οικολόγων Πράσινων Νατάσα Τσιρώνη, η Διοικητής του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη ο Διοικητής του ΟΠΕΚΑ Στέλιος Πλιάκης , ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νότιας Αθήνας Άρης Βαρελάς, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αττικό Μετρό Διονύσης Κεκάτος, ο ομότιμος καθηγητής της Παντείου Θεοφάνης Πάκος, ο μετεωρολόγος Νίκος Καραταράκης,  η Διευθύντρια της εφημερίδας ΠΑΛΜΟΣ  Έφη Φιλιπποπούλου και πολλοί συμπολίτες και συμπολίτισσες.

Την εκδήλωση επισκίασε η θλιβερή είδηση του πρόωρου χαμού του συντρόφου αγωνιστή δασκάλου Παναγιώτη Γκαραγκάνη που μας συγκλόνισε.
Συγκινημένος ο σ. Τάσος Ταστάνης αναφέρθηκε στον Παναγιώτη στην μνήμη του οποίου υποσχόμαστε να συνεχίσουμε αταλάντευτα τον αγώνα για το καλό της πόλης και των ανθρώπων της.






«Ανατροπή στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου