Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δήμος Γλυφάδας μετατρέπεται σε κομματικό παραμάγαζο;


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

 Ο Δήμος Γλυφάδας μετατρέπεται σε κομματικό παραμάγαζο;

Η «Ανατροπή στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» καταγγέλλει στους Γλυφαδιώτες την ενέργεια του Δήμου Γλυφάδας και του κ. Δημάρχου να συνδιοργανώσει με κομματικές επιτροπές και φορείς της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ΝΔ ημερίδα για την Επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό.
Είναι θεμιτό και αναγκαίο σε μια δημοκρατία να διακηρύσσεις και να γνωστοποιείς τις πολιτικές απόψεις του πολιτικού σου φορέα. Το να συνδιοργανώνεις όμως ως Δήμος Γλυφάδας - και επομένως φορέας όλων των πολιτών της - κομματική εκδήλωση έστω και του κόμματος που σε στηρίζει, είναι πολιτικό ατόπημα.
Φαίνεται πως ο κ. Δήμαρχος ξέχασε τις ευρωπαϊκές του συνήθειες και τις προεκλογικές κορώνες περί ανεξάρτητης υποψηφιότητας και συντάσσεται με την πάγια πολιτική της ΝΔ που θεωρεί τους Δήμους ως λάφυρα και όργανα προώθησης της κομματικής πολιτικής και προπαγάνδας τους.
Είναι απόλυτα σεβαστό να επιθυμεί και να επιδιώκει ο κ. Δήμαρχος την επικοινωνία του με το κομματικό ακροατήριο του κόμματός του της ΝΔ.
Είναι όμως πολιτικά απαράδεκτο να βάζει τον Δήμο να οργανώνει κομματικές συνάξεις.
Το Δελτίο Τύπου όπως είναι αναρτημένο στο site του Δήμου Γλυφάδας:
Ημερίδα για την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό
15/2/2017
Ημερίδα για την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό

Ο Δήμος Γλυφάδας και το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, σε συνεργασία με τη Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, διοργανώνουν συζήτηση με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Τουρισμός στην πόλη: Η περίπτωση της Γλυφάδας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτή τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, στις 6:30 μ.μ. στο Γκολφ Γλυφάδας (Οδός Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα). Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:

Χαιρετίσματα λοιπόν στην αμετανόητη κομματοκρατία!

                                                                                                                       Γλυφάδα 18/2/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου