Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ατόπημα του Δημάρχου Γλυφάδας κατά δράσης αλληλεγγύης



Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 
ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Δημοτική κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» καταγγέλλει στο Γλυφαδιώτικο λαό την απαράδεκτη ενέργεια της Δημοτικής αρχής και του Δημάρχου κ. Παπανικολάου που με τις παρεμβάσεις τους για  Εισαγγελική Παραγγελία και με τη συνδρομή πολλών αστυνομικών δυνάμεων κατάφεραν να ακυρώσουν τη σημερινή διάθεση στην πόλη μας προϊόντων ευρείας κατανάλωσης «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» που είχε οργανώσει με την υποστήριξη και της Δημοτικής μας κίνησης το «ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (Κ.Ε.Α)».
Ευτυχώς η αγορά κατάφερε να υπολειτουργήσει σε γειτονική με τη Γλυφάδα φιλόξενη περιοχή ώστε να εξυπηρετηθούν όσοι το πληροφορήθηκαν από τους εθελοντές που παρέμειναν στο χώρο μέχρι το μεσημέρι καθώς και όσοι είχαν προβεί σε ηλεκτρονικές παραγγελίες προϊόντων.

Οι προθέσεις του κ. Δημάρχου και των συμβούλων της πλειοψηφίας είχαν καθαρά φανεί από το δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης. Χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα τα έβαλαν με τον επικεφαλής της Δημοτικής μας κίνησης και τους δημοτικούς συμβούλους μας που υποστήριξαν την αλληλέγγυα αυτή προσπάθεια. Δεν ήθελαν σε καμιά περίπτωση να στεριώσει και στη Γλυφάδα μια πετυχημένη δομή αλληλεγγύης που έχει αναπτυχθεί σε όλη τη χώρα που βοηθάει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς τόσο τους καταναλωτές και τους μικρούς παραγωγούς, αλλά και συμπαραστέκεται σε δεκάδες ευπαθείς οικογένειες. Μιας αλληλέγγυας δομής που προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε δίκαιες τιμές τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τον παραγωγό χωρίς τη διαμεσολάβηση των μεσαζόντων και των μεγαλεμπόρων.
Ξέχασαν τις μεγαλόστομες διακηρύξεις τους για την έκφραση αλληλεγγύης στους πολίτες που τέσσερα χρόνια τώρα πλήττονται βάρβαρα από την κρίση και συνεχώς βυθίζονται στη φτώχεια και την ανέχεια. Αντίθετα αποφάσισαν να σταθούν αλληλέγγυοι και να συμπαρασταθούν στα μεγάλα σούπερ μάρκετ και τους μεγαλέμπορους.
Η δημοτική μας κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» μαζί με τους συμπολίτες μας και τις αλληλέγγυες δομές της πόλης μας, θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα βοηθήσουν να στεριώσει και στη Γλυφάδα η αγορά «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ».

Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΩΝ & ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
  Η τακτική «Διάθεση Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες» στη Γλυφάδα στο τέλος της οδού Βενεζουέλας-μεταξύ Δημελά & Βουλιαγμένης (παλιά ναυπηγεία ΖΕΗ) θα γίνει σύντομα πραγματικότητα.
  Καλούμε τον κ. Δήμαρχο να αφήσει τα κούφια λόγια για ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥΣ και να βοηθήσει έμπρακτα στην πραγματική ανακούφιση των πληττόμενων συμπολιτών μας από τις αλληλέγγυες δομές της πόλης μας.


Γλυφάδα, 16/5/2015

1 σχόλιο:

  1. Θυμάμαι τις βαρύγδουπες ταμπέλλες περί Γλυφάδας,μη "πυρηνικοποιημένης ζώνης",εποχής ανόδου πασοκο-κρατίας...!και με πιάνουν σαρκαστικά γέλια...
    Πόσα τσεπώθηκαν κάτω απ'το τραπέζι υπάρχει πιθανότητα να μάθουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή