Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Όλοι μαζί για να αλλάξουμε την πόλη της Γλυφάδας



Όλοι μαζί για να αλλάξουμε την πόλη της Γλυφάδας

Το αισιόδοξο μήνυμα της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης της «Ανατροπής στη Γλυφάδα» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάσο Ταστάνη

Συνεργασία για την πόλη μας με Δημοκρατία, Διαφάνεια, Αλληλεγγύη και Όραμα
Πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγ. Τρύφωνα η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της «Ανατροπής στη Γλυφάδα» με ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Τάσου Ταστάνη.
Μπροστά σε εκατοντάδες, συμπολίτες μας  ο γνωστός αρχιτέκτονας Τάσος Ταστάνης με την έντονη παρουσία του στους κοινωνικούς αγώνες, στους συλλόγους γονέων, στο συνδικαλισμό, στους αγώνες για την υπεράσπιση του Σαρωνικού, του Υμηττού, των ελεύθερων χώρων, της Δημόσιας περιουσίας, της δημιουργίας πάρκου στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, για την απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων της πόλης μας και των γύρω περιοχών, αναφέρθηκε στα μεγάλα θέματα που απασχολούν την πόλη και απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας για να γίνει δυνατή η επίλυσή τους.
Ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ταστάνης επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Ανατροπή στη Γλυφάδα», που δίνει σταθερά τη μάχη μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, συσπείρωσε εκατοντάδες κατοίκους της Γλυφάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν υπόσχεση αγώνα ώστε με την υπερψήφιση του συνδυασμού να προχωρήσουν οι λύσεις στα θέματα που απασχολούν τους πολίτες.
Αίσθηση έχει προκαλέσει στους πολίτες της Γλυφάδας και στους παρευρεθέντες το δημοσίευμα της «Εφ. Συν» για το Πόρισμα των  Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης «καταπέλτη» για την Δημοτική Αρχή Παπανικολάου σχετικά με 63 εικονικές συνεδριάσεις, στις οποίες ελήφθησαν 86 αποφάσεις με οικονομικό περιεχόμενο εκατομμυρίων ευρώ.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο Γιονούς Μουχαμμαντί υποψήφιος ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Τσιρώνης Βουλευτής και μέλος του πολιτικού συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Δύναμης Ζωής» με τη Ρένα Δούρου  Γιατίλη Αιμιλία, Γιατράς Νικόλαος, Ζώης Παναγιώτης, Κακολύρης Πέτρος, Καπάταης Χρήστος, Καρέμ Ράουα, Κωνσταντίνου Παναγιώτης, Πιμπλής Εμμανουήλ και Φενερλή Αννα.

Η Γλυφάδα από την Κυριακή θα αλλάξει σελίδα.
Θα μπει τέλος στην κυριαρχία της αδιαφάνειας, της υποβάθμισης, του αυταρχισμού, της κακοδιαχείρισης, των σκανδάλων και των πελατειακών σχέσεων.
Η πόλη μας αλλάζει με πρωταγωνιστές τους πολίτες της.
Με δημοκρατία, συμμετοχή και πρωτοβουλίες των πολιτών.
Όλοι και Όλες, για Όλους και Όλες.
Για να υπερασπιστούμε την ποιότητα της ζωής μας.
Για να γίνει η Γλυφάδα μια πόλη πρότυπο αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου