Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Μόνο στα λόγια «πανέτοιμη η Γλυφάδα μας»

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μόνο στα λόγια «πανέτοιμη η Γλυφάδα μας» 

Ο χιονιάς, με τη βοήθεια της ανυπαρξίας του «επιτελικού κράτους» παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των ειδικών επιστημόνων, έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε όλη την Αττική ακόμα και σε περιοχές κοντά στη θάλασσα όπως και στην πόλη μας.

Και η Περιφέρεια Αττικής και οι Δήμοι, έχουν αποτύχει να κρατήσουν ανοικτές, τουλάχιστον, τις κεντρικές αρτηρίες, τον Ηλεκτρικό και τον Προαστιακό ώστε να διασφαλίσουν  τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις  των συμπολιτών μας για την εργασία τους και τις βασικές τους ανάγκες.

Δυστυχώς η δήλωση του κ. Δημάρχου ότι ο χιονιάς «μας βρίσκει σε πλήρη ετοιμότητα» δεν αρκεί για να αλλάξει τη σκληρή πραγματικότητα.

Οι κάτοικοι τουλάχιστο στην «απρόσιτη» Τερψιθέα βρίσκονται εγκλωβισμένοι εδώ και πολλές ώρες. Πέρα από κάποιους κεντρικούς οδικούς άξονες οπού έκαναν την εμφάνιση τους κάποια μηχανήματα του Δήμου  οι  γειτονιές της  παραμένουν  απροσπέλαστες και χωρίς την αναγκαία συνδρομή από το «επιτελικό κράτος» της Κυβέρνησης. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές σήμερα το απόγευμα. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη νύχτα. Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας και την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του Δήμου που μέσα σε αντίξοες συνθήκες  κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό.

                                                                                                                                  Γλυφάδα 16/2/2021





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου