Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

O κ. Παπανικολάου προτάσσει την αντιπολιτευτική ρητορεία αντί για την επίλυση προβλημάτων της πόλης.


Για άλλη μια φορά ο κ. Παπανικολάου προτάσσει την αντιπολιτευτική ρητορεία αντί για την επίλυση προβλημάτων της πόλης.

Έκπληξη μας προκάλεσε η επιλεκτική αντίδραση του κ. Παπανικολάου να επισκεφθεί εκτάκτως εχθές το 11ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας αλλά και να στείλει επιστολή στον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου καταγγέλλοντας το Υπουργείο για το κενό που δημιουργήθηκε εδώ και μια εβδομάδα από απόσπαση δασκάλου, χωρίς προηγουμένως να επικοινωνήσει με τον Διευθυντή Εκπ/σης της Δ΄ Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας κ. Κέντρο και να ενημερωθεί για την κατάσταση.

Ολιγοήμερα κενά στα σχολεία πάντα δημιουργούνταν και θα δημιουργούνται. Οι σχολικές μονάδες είχαν και έχουν τον τρόπο να ανταποκρίνονται στις έκτακτες ανάγκες αναπληρώνοντας στο μεγαλύτερο βαθμό τα κενά.

Υπάλληλος που αποσπάται φεύγει όταν ο διοικητικός του προϊστάμενος τον αποδεσμεύσει αφού εξασφαλίσει την αντικατάστασή του.

Ποτέ άλλοτε δήμαρχος δεν ασχολήθηκε με ολιγοήμερη απουσία εκπαιδευτικού, εκτός κι αν είχε άλλες στοχεύσεις.

Είμαστε οι πρώτοι που υποστηρίζουμε την δημόσια εκπ/ση και θέλουμε όλα τα παιδιά να φοιτούν και να εκπαιδεύονται χωρίς να στερούνται τίποτε. Θέλουμε όλα τα παιδιά να έχουν το δάσκαλό τους όπως και είχαν όλα τα παιδιά της Γλυφάδας στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Δεν δεχόμαστε όμως την αντιπολιτευτική τακτική του κ. Παπανικολάου που ενήργησε σαν κομματάρχης της ΝΔ και όχι σαν Δήμαρχος.

Είμαστε βέβαιοι ότι η θέση θα καλυφθεί σύντομα αφήνοντας όμως πολλά αναπάντητα ερωτήματα και κενά στους πολίτες της Γλυφάδας για τον τρόπο που λειτούργησε ο Δήμαρχος. Γιατί είναι εύκολο να δημιουργείς εντυπώσεις μόνο που διαλύονται εύκολα και μερικές φορές στρέφονται και εναντίον σου.

Γλυφάδα 24/10/2017

               «Ανατροπή στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου