Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΒΟΥ
ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


       Η δημοτική κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία», οι εκλεγμένοι μας δημοτικοί σύμβουλοι και ο επικεφαλής της δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ταστάνης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυφάδας, τους προπονητές τους και τη διοίκηση του συλλόγου για τις μεγάλες τους επιτυχίες στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου.
       Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τον ιστορικό θρίαμβο της γυναικείας ομάδας που κατέκτησε την πρώτη θέση στη βαθμολογία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος γυναικών.  
       Τα αποτελέσματα αυτά είναι απόρροια της τεράστιας προσπάθειας που γίνεται από τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές τους και τη διοίκηση με πενιχρά μέσα και τεράστιες δυσκολίες και εμπόδια, δίχως τη βοήθεια της πολιτείας και της δημοτικής αρχής. Ο κ. Δήμαρχος πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι οι φωτογραφίες δεν αρκούν και ο Γ.Σ Γλυφάδας αξίζει την ενίσχυση του δήμου σε όλα τα επίπεδα.
       Ευχόμαστε να συνεχίσετε τη δουλειά σας με τον ίδιο ενθουσιασμό και να είστε σίγουροι ότι, τόσο ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυφάδας – όσο και τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία της πόλης μας – θα βρουν τη θερμή συμπαράσταση της «Ανατροπής στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» και των δημοτικών της συμβούλων στην προσπάθειά τους για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα για το καλό της νεολαίας της πόλης μας.


Γλυφάδα 29 Ιουλίου 2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου