Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ: ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ & ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΥ

 




ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ & ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΥ

Με τραγικό τρόπο επιβεβαιώθηκαν και στο Ασκληπιείο της Βούλας τόσο η συνεχής απαξίωση του ΕΣΥ όσο και η παντελής αδιαφορία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για την ενίσχυση του. Με ιδεοληπτικό πείσμα αρνείται εν μέσω μάλιστα της πανδημίας να υλοποιήσει τις προτάσεις των εργαζόμενων υγειονομικών αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Με λύπη πληροφορηθήκαμε από σχετική καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ ότι μόλις χθες μια διασωληνωμένη ασθενής με κορωνοϊό πέθανε εκτός ΜΕΘ στο Ασκληπιείο Βούλας δεδομένου ότι ήταν πλήρως καλυμμένες όλες οι διαθέσιμες ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Αποδεικνύεται ότι οι αλλεπάλληλες εκκλήσεις μας ενώνοντας τη φωνή μας με τους υγειονομικούς του νοσοκομείου της περιοχής μας για ενίσχυση του Ασκληπιείου, απευθύνθηκαν σε «ώτα μη ακουόντων». Ήδη από τις 26 Μαρτίου του περασμένου έτους ζητούσαμε επιμόνως: «Οι ελλείψεις, που καταγγέλλονται από τους γιατρούς στο νοσοκομείο που αποτελεί και σημείο αναφοράς για τον cov-19, απαιτείται να καλυφθούν άμεσα!»

Σε ίδιο πλαίσιο εντάσσονταν και η επίσκεψη του επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης Τάσου Ταστάνη  στις 26 Ιουνίου 2020 στο Ασκληπιείο.

Αγανακτούμε που εδώ και ένα χρόνο καμία απολύτως "θωράκιση" του δημόσιου συστήματος υγείας δεν έχει γίνει εμπράκτως. 

Κλείνουν μονάδες ΜΕΘ άλλων νοσημάτων για να τις μετατρέψουν σε μονάδες covid. Όπως μεθοδεύουν την πλήρη μετατροπή της Μονάδας Εμφραγμάτων του Ασκληπιείου (της μοναδικής δημόσιας καρδιολογικής μονάδας στα Νότια) σε μονάδα covid-19!

Ούτε και η δημοτική αρχή εισάκουσε τις εκκλήσεις μας για καταγγελία της αδράνειας της Κυβέρνησης και πίεση προς αυτή για ενίσχυση του ΕΣΥ και του Ασκληπιείου Βούλας.

Ενώνουμε και πάλι τη φωνή μας και την αγανάκτησή μας με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό απαιτώντας  να επιταχθούν πλήρως και χωρίς αποζημίωση τα μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια. Απαιτούμε να διορισθούν μόνιμα γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό με κατεπείγουσες διαδικασίες.

Γλυφάδα 4/3/2021

 

"ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ"
 Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία

http://anatropistiglyfada.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/AnatropiGlyfada/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου