Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Έναρξη σχολικού έτους 2022-23

Το 7ο Γυμνάσιο Γλυφάδας 12.9.2022
 

ΓΛΥΦΑΔΑ 12.9.2022

 

Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία και δύναμη για όλους και όλες σε ένα ισχυρό δημόσιο σχολείο, ποιοτικό, ανοιχτό στην κοινωνία και φιλόξενο για όλα τα παιδιά.

 

Η Δημοτική κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα» παραβρέθηκε με τον επικεφαλής της και Δημοτικό Σύμβουλο Τάσο Ταστάνη και τον Δημοτικό της Σύμβουλο και γραμματέα του Δ.Σ. Σταμάτη Σκαμπαρδώνη στον αγιασμό του 12ου Δημοτικού Σχολείου και 7ου Γυμνασίου Γλυφάδας.

Όπως είναι γνωστό το κτίριο που στεγάζεται το 7ο Γυμνάσιο (πολυκατοικία που απεικονίζεται και στη συνημμένη φωτογραφία) θεωρείται ακατάλληλο για τη λειτουργία σχολείου, γεγονός που απαιτεί εξεύρεση άμεσης λύσης.

Οι λύσεις απαιτούν συγκεκριμένη πολιτική βούληση από την πλευρά της Πολιτείας.

Η Δημοτική μας κίνηση εύχεται Καλή Σχολική Χρονιά στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Τους καλεί να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την κατάκτηση της γνώσης σε ένα δημόσιο σχολείο ποιότητας, ανθρωπισμού, αλληλεγγύης και δημοκρατίας, να ξεπεράσουν τα εμπόδια που η αντιεκπαιδευτική, νεοφιλελεύθερη πολιτική βάζει στη μόρφωση και να δημιουργήσουν συνθήκες για μια καλύτερη κοινωνία.

Είμαστε σίγουροι οτι η εκπαιδευτική κοινότητα, παρά την αδιαφορία της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, θα στηρίξει με κάθε μέσο τη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση και το δικαίωμα στην προστασία της υγείας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου