Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Νέο προεδρείο Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                Η Δημοτική μας κίνηση χαιρετίζει την εκλογή του δημοτικού μας συμβούλου Θανάση Ηλιόπουλου ως τακτικού μέλους στο τριμελές προεδρείο του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), μια εκλογή που δίνει σημαντικές προοπτικές και αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την πόλη μας.
            Μέλη του ΣΠΑΥ, σκοπός του οποίου είναι η προστασία του δάσους του Υμηττού από φυσικές και ανθρωπογενείς αιτίες, είναι οι δήμοι: Αγ. Παρασκευής, Βάρης - Βούλας – Βουλιαγμένης, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δάφνης – Υμηττού, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Κρωπίας, Παιανίας και Παπάγου – Χολαργού. Την εκλογή του συναγωνιστή μας στήριξαν οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς στους δήμους αυτούς και άλλοι εκπρόσωποι δήμων που αναγνωρίζουν τους πολύχρονους αγώνες της δημοτικής μας κίνησης και προσωπικά του Θανάση Ηλιόπουλου στην προστασία του Υμηττού.
Ανοίγονται μπροστά μας σημαντικές δυνατότητες για την προώθηση της αναδάσωσής και της ανάπτυξης της πυροπροστασίας του ορεινού όγκου του Υμηττού, για τη διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα του, για την προστασία του από την οικοπεδοποίηση ή την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων και ειδικότερα για την πόλη μας την απομάκρυνση του στρατοπέδου της Αεροπορίας ΕΤΗΜ και των κέντρων υπερυψηλής τάσης (ΚΥΤ) και την αποτροπή της δημιουργίας νεκροταφείου σε αναδασωτέα περιοχή της Α΄ Ζώνης του Υμηττού.


Το νέο προεδρείο του ΣΠΑΥ. Από αριστερά προς τα δεξιά: Το τακτικό μέλος Θανάσης Ηλιόπουλος, ο Θεόδωρος Γρίβας (αναπληρωματικό μέλος), ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Κωστής Παπαδόπουλος, ο νέος πρόεδρος Βασίλης Βαλασόπουλος και ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

ΓΛΥΦΑΔΑ 5 ΜΑΡΤΗ 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου